Don't hide in the closet del 22

     

 

~ Nästa dag ~


Harrys synpunkt:


Niall vaknade upp runt 15.00 men han mådde bra och redan två timmar efteråt gick han runt med kryckor i sjukhussalarna. Han ville inte prata om vad som hänt och ingen av oss vågade fråga en andra gång, fast jag började bli lite fundersam. Vad gjorde Evelina med Niall och varför blev han nerslagen och hon...vad hon nu har för fel? Men jag släppte tanken för ett tag och tog med mig Niall för att bevisa för psykologen att hon var min flickvän, eller i alla fall att hon kunde få komma hem.

 

- She's gonna have to live with you for a while, sa psykologen innan vi skulle åka ifrån sjukhuset.

 

- I kinda figured that one out, don't worry, I'll take care of her, sa jag och menade det verkligen.


Jag ångrade allt jag sagt till henne, en del av mig ville skylla på att jag var påverkad men jag visste att en del av mig tyckte allt det jag sa var sant. Men jag var tvungen att be om ursäkt, kanske hon till och med skulle börja prata igen. Jag saknade att höra hennes ljusa röst skämta om allt mellan himmel och jord. Tydligen så fick inte Niall heller vara ensam utan behövde bo hos någon, det vill säga mig. Både Zayn och Liam hade återvänt till sin semester med deras flickvänner och lämnat oss ensamma i det gråa London.

 

Nialls synpunkt:


Jag fick hjälp av min säkerhetsvakt med att åka hem till mig och plocka ihop lite av det viktigaste som jag skulle behöva hemma hos Harry. Evelina följde med mig då även hon skulle bo hos Harry, fast jag förstår inte varför dom flyttade ihop efter bara några dagar och varför hon inte sagt ett ord sen vi lämnat sjukhuset. När taxin stannade utanför Evelinas lägenhet tvekade hon i några sekunder, det såg nästan ut som att hon var rädd för något.


- Do you want me to come with you? frågade jag henne.


Sakta rörde hon huvudet upp och ner utan att säga något alls. Jag gick alldeles bakom henne uppför trapporna in i lägenheten och slog mig ner i en fåtölj. Hon gick runt med en väska i handen och plockade ihop några saker.


- Can I ask you something? frågade jag.


Hon svarade inte utan stannade istället upp och genomborrade mig med sina vidöppna ögon. Jag tog det som ett ja.


- Do you have feelings for Harry?


Hennes stenkalla fasad spräcktes och tårar började bildas i hennes ögon. Det var jobbigt att se på för det var nu när jag såg henne såhär som jag insåg att det som inte fick ske hade skett, jag hade känslor för Evelina, Harrys flickvän.

 

Evelinas synpunkt:

 

Jag ville inte svara på frågan, så jag vände ryggen mot Niall och tog två steg ifrån honom. Varför var han tvungen att göra allt svårare än vad det redan var? Jag hade lovat Harry att inte berätta för någon, så jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Fast när jag var med Niall kände jag mig fri, vacker och odödlig. Det var en tonårskärlek, men den var äkta och passionerad. Helt plötsligt stog Niall alldeles bakom mig och slöt armarna o mig. Hans andedräkt värmde i nacken men jag vände mig och stirrade in i hans klara, blåa ögon. Ena hans hand höjdes upp till mitt hår och han drog mig närmare. Våra ansikten var millimeter ifrån varandra och båda visste vad som skulle ske om vi gav in för frestelsen. Jag tryckte mina läppar mot hans och en elektrisk stöt gick genom hela min kropp. Hans händer rörde sig på min rygg i ivriga försök att få av mig tröjan. Mina händer försökte koppla loss hans bälte men det gick inte så bra, men när vi stog där i endast underkläder såg jag hur Niall tvekade.


- We can't do it, this is stupid and wrong, sa han.


- Then lets be stupid, sa jag och hoppade upp i hans famn

 

Äntligen så dök ett nytt kapitel upp, men ändå så har ni hållt statistiken uppe, fan vad grymt!:)


Kommentarer
Postat av: Josse

HERREJESUS VAD BRA!!!

2012-07-12 @ 03:29:57
URL: http://toxicrevenge.blogg.se/
Postat av: Lisa

heeel grymT!

2012-07-12 @ 03:42:22
Postat av: Ghoreax

hihi mer!

2012-07-12 @ 05:55:52
Postat av: Kyra

MEEEEEER!!!!!!

2012-07-12 @ 10:28:45
URL: http://Horsejumpiing.blogg.se
Postat av: sara

:D

2012-07-12 @ 13:25:35
Postat av: Matilda. c:

Har tvekat lite på denna novellen senaste kapitlena, men nu börjar den bli bra igen! :D fortsätt så! :DD

2012-07-12 @ 15:27:54
URL: http://www.liveturannanvinkel.devote.se
Postat av: Emelie

MEEEEEEEEER :DDDDDDDDDD

2012-07-13 @ 19:09:11
URL: http://emeliemunoz.blogg.se
Postat av: tina

Så grymt braaa :D

2012-07-13 @ 23:55:55
URL: http://gottabeyou.blogg.se
Postat av: Novell av Evelina

Meeeer nuuu

2012-07-14 @ 15:56:11
URL: http://ffonedirection.blogg.se
Postat av: lovisa en fundersam tjej

det här är verkligen min favorit ff, och när jag senast kolla på den på mobilen stod det att det bara fanns 22 kap, men när jag kolla på datan var det mer och en fortsättning, men nu när jag kollar igen är det 22 kap, så nu undrar jag hur många kap det är? jag är rätt förvirrad, Btw skriv mer! i love it!

2012-07-15 @ 20:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0